søndag 26. september 2010

Vårt store hytteprosjekt

Velkommen til Slettungdalen og vår kjære hytte og vårt store ( for oss i hvertfall :O) ) hytteprosjekt. Mye av tida vår har blitt brukt her i det siste, så darfor har det ikke blitt så mye tid til kort:)
Juhu!!!! Sånn så det ut da vi hadde revet den gamle dårlige gangen som var her tidligere og prosjektet ser sin begynnelse.

Her er verandakroken vår :O) Er bare superfornøyd med den. Står igjen litt med vinduet her og litt dill ellers begynner den å bli ferdig. Sist helg fikk vi spotter i taket som går på solcelle og gjett om det ble kos når det var mørkt ute:O)


Litt pynt på bordet :)Hyllene på veggen er skuffer fra en gammel kjøpmannsdisk som jeg driver og pusser på, men ikke skal ha alle skuffene i.
Vinglass som henger i en gammel jernrive på veggen :O)

Sånn er tilbygget blitt, som skal bestå av gang og bad. Nå er det så og si ferdig utvendig, så da skal vi vel begynne inne snart,( håper jeg :O) )Inngangspartiet - vi var så heldige at vi fikk en gammel dør som vi har valgt å bruke. Malte den med et nytt strok med rød, men nå angrer jeg litt, tror heller jeg vil ha den hvit, så vi får se. Benken har jeg lutet og beiset opp igjen på nytt, eterhvert kommer det også ei gammal "skivu" ( bord ) her. Er ikke ferdig med den enda.


Velkommenskilt :)
Litt pynt :)
Tulipanløkene kom i jorda i dag, så håper jeg det blomstrer rødt til våren :)4 kommentarer:

 1. Ser bra ut! Dere er flinke :)

  Ole Andre

  SvarSlett
 2. Du verden så flinke dere er. Ser veldig bra ut. Veldig koselig og mange flotte finesser. Likte spesielt godt vinglass stativet og velkomstskiltet :-) Veldig godt påfunnet.
  klem fra Tante G.Å.

  SvarSlett
 3. WOW så flott det blir Lene. Blir det et lite treff der når dere er ferdig eller??? Uansett skal jeg ta turen inn til dere en dag og se med egne øyne hvordan dere har fått det. Fortsett og legge ut bilder, jeg gleder meg til nye oppdateringer :o)

  SvarSlett
 4. Vi i Tønsberg er imponert over tilbygget og
  dine små detaljer.Selv er vi milevis fra detaljer, når vi nå har startet oppussing av gamlehytta Og bruker motorsag og slegge for å fjerne råte og gammel pipe.Det blir en stund til de fine spotlight i taket dere har.
  Anlaug og Jan

  SvarSlett